Downloads

Nachdem Sie ein Produkt von uns gekauft haben, können Sie Ihr Produkt von dieser Seite herunterladen. Sie können Ihr Produkt mit dem Ihnen zugesandten Lizenzcode aktivieren.

System Mechanic®

Uw computer digitaal in topconditie. Wij zijn voor de negende keer winnaar van PC Magazine Editors Award'. System Mechanic zet eerst een reeks complexe geautomatiseerde service-activiteiten in om uw computer stabiel en vrij van rommel te houden. Vervolgens gaat System Mechanic aan de slag met behulp van eigen gepatenteerde technologie om tientallen processen op internet in uw processor het geheugen en harde schijf in real time af te stemmen op het behalen van maximale snelheid en prestaties.

DOWNLOAD System Mechanic®

System Mechanic PRO®

is een gecombineerde pc-prestatie- en beveiligingsoplossing die gepatenteerde reparatie- en opruimtechnologie biedt, plus geavanceerde bestandsverwijdering / -herstel en realtime malwarebescherming die automatisch werkt om uw pc veilig en snel te houden.

DOWNLOAD System Mechanic PRO®

System Mechanic Ultimate Defense®

is de alles-in-één suite van iolo's premium beveiligings-, privacy- en optimalisatieproducten. Door alle tools van iolo te combineren in één handige System Mechanic-interface, helpt System Mechanic Ultimate Defense u te beschermen tegen moderne bedreigingen zoals: wachtwoordhacks, creditcarddiefstal, bespionering van uw online gewoonten, verkoop van persoonlijke gegevens, compromis over reputatie, advertentie -trackers, onbedoelde verwijdering van bestanden, diefstal van gevoelige gegevens, invasies van malware, Windows®-beveiligingslekken, bloatware en opstartknelpunten en pc-vertraging veroorzaakt door onnodig actieve achtergrondapps.

DOWNLOAD System Mechanic Ultimate Defense®

ByePass

Beveilig wachtwoorden en creditcards met ByePass. Vereenvoudigt en beveiligt uw digitale leven. ByePass is een platform-agnostische, veilige wachtwoordbeheerder die ook helpt bij het beschermen van uw online aankopen.

DOWNLOAD ByePass

Malware Killer

Het vervelende van malware is, dat je computer geïnfecteerd kan raken zonder dat je het weet. Vaak loop je een malware-infectie op door een lek in je browser of in andere software, dus in Internet Explorer, Windows of andere software. Malware Killer zoekt, vernietigd bestaande Malware en is de nucleaire optie die gevaarlijke malware vindt en verwijdert van reeds geïnfecteerde computers.

DOWNLOAD Malware Killer

Sticky Password

Sticky Password is dé wachtwoordoplossing voor iedereen die geïnteresseerd is in veiligheid, sterke wachtwoorden en gebruiksgemak. Sticky Password onthoudt je wachtwoorden, zodat jij je met de écht belangrijke dingen in het leven kan bezighouden. Je hoeft maar één wachtwoord te onthouden en Sticky Password doet de rest.

DOWNLOAD Sticky Password
“We keep the world tuned!”
Design & realisation
Regenmakers Reclamestudio